Στις μέρες μας, το work from home έχει γίνει η νέα νόρμα. Αλλά ποιος είπε ότι πρέπει να είναι μια μονότονη ρουτίνα; Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας και μετατρέψτε τον επαγγελματικό χώρο σας σε μια όαση, όπου η παραγωγικότητα συναντά το στυλ και τη φινέτσα. Πώς όμως; Με λίγη δημιουργικότητα, τα σωστά έπιπλα γραφείου και μια δόση φαντασίας, το work from home μπορεί πραγματικά να γίνει παιχνιδάκι!

Μοντέρνα και κλασικά έπιπλα γραφείου για να κάνετε το σπίτι σας επαγγελματικό χώρο, αλλά και αμέτρητες επιλογές σε γραφεία gaming μοντέρνα ή κλασικά με γυάλινο ή μεταλλικό σκελετό και φυσικά οι κατάλληλες καρέκλες γραφείου, γιατί η εργονομική καρέκλα είναι must have και μία απαραίτητη επένδυση σε όλα τα work from home γραφεία.



Επιτραπέζιο Καθημερινότητας | Welhome

CEO στο σπίτι σας

Ποιος είπε ότι τα έπιπλα γραφείου για επαγγελματικό χώρο στο σπίτι πρέπει να είναι βαρετά; Με την ποικιλία από γυαλί έως σκούρο καρυδί και από φυσικό ξύλο, έως πολύχρωμες επιλογές, η φαντασία σου είναι το μόνο όριο. Μοντέρνα έπιπλα γραφείου ράφια, με συρτάρια, με έξυπνες γωνίες και έντονα χρώματα, αλλά και κλασικά έπιπλα γραφείου με ξύλινο σκελετό και κομψό σχεδιασμό πάντα σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων, γίνονται must have για το απόλυτο home office.

Μία εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή σε έπιπλα γραφείου που μετατρέπουν το σπίτι σας σε επαγγελματικό χώρο, είναι ο γωνιακός σχεδιασμός που κάνει εύκολα προσβάσιμη όλη την απαραίτητη γραφική ύλη, ενώ τα πρακτικά συρτάρια, διευκολύνουν την τακτοποίηση του χώρου.



Δουλειά και παιχνίδι | Welhome

Δουλειά και παιχνίδι

Μπορεί να τα χρειαζόμαστε για το home office, όμως στο σπίτι μας τα γραφεία δεν είναι μόνο για δουλειά. Έτσι θα πρέπει να επιλέξετε μοντέρνα ή κλασικά γραφεία που να διευκολύνουν επίσης το gaming και άλλες δραστηριότητες που ξεπερνούν τη χρήση μίας απλής επιφάνειας εργασίας. Με άνετο σχεδιασμό για ευκολία κινήσεων και πρακτικά ράφια για αποθήκευση γραφικής ύλης, περιφερειακών και εξοπλισμού, τα κλασικά ή μοντέρνα γραφεία gaming, με γυάλινο ή μεταλλικό σκελετό, δίνουν στο χώρο σας νέο αέρα.

Λατρέψαμε τα εργονομικά γραφεία gaming με μεταλλικό σκελετό και ξύλινες επιφάνειες, που διαθέτουν συρταρωτή θέση για το πληκτρολόγιο και ενσωματωμένη βιβλιοθήκη στα αριστερά, για τα βιβλία, τα διακοσμητικά και τον εξοπλισμό σας. Το απόλυτο γραφείο για κάθε λάτρη του gaming στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς



Καθίστε αναπαυτικά | Welhome

Καθίστε αναπαυτικά

Οι καρέκλες γραφείου είναι ένα ζήτημα που δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη, ειδικά για όσους περνάτε πολλές ώρες στο σπίτι και μπροστά στον υπολογιστή. Μια σωστά επιλεγμένη εργονομική καρέκλα είναι κρίσιμης σημασίας για τη σωματική υγεία και την παραγωγικότητά σου καθώς εργάζεσαι αλλά και την ώρα της χαλάρωσης και του gaming.

Κρατώντας μία σωστή στάση σώματος και υποστηρίζοντας τη μέση, αποτρέποντας τις οσφυαλγίες μετά από πολλές ώρες στον υπολογιστή, οι κατάλληλες καρέκλες γραφείου που συνδυάζουν το στυλ και την άνεση μπορούν να συμβάλλουν στη διασκέδασή σας αλλά και στις πιο απαιτητικές εργασιακές στιγμές και να βελτιώσουν την εμπειρία της δουλειάς από το σπίτι.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Welhome μπορείτε να βρείτε τα πιο στυλάτα έπιπλα γραφείου και γραφεία για gaming και home office, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε καρέκλες γραφείου εργονομικές που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.