Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο θέλουμε να βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους και να απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη ζέστη. Με την άνοιξη να είναι πλέον γεγονός και τις ηλιόλουστεςμέρες να αυξάνονται συνεχώς, είναι η ιδανική εποχή για να διαμορφώσουμε κατάλληλα τον εξωτερικό χώρο στο σπίτι μας.

Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε το μπαλκόνι ή τη βεράντα μας, σύμφωνα με τα τετραγωνικά και τις προτιμήσεις μας!

Καναπέδες σε ποικιλία προτάσεων για κάθε χώρο

Ένας καναπές για βεράντα είναι ιδανικός για μεγάλους εξωτερικούς χώρους, καθώς σας επιτρέπει να είστε άνετα όσες ώρες και αν θέλετε να χαλαρώσετε σε αυτόν. Παράλληλα, ένας καναπές θα αναβαθμίσει άμεσα τη διακόσμησή του χάρη στην ποικιλίαυλικών και χρωμάτων στα οποία διατίθενται οι καναπέδες εξωτερικού χώρου.

Έπιπλα βεράντας

Διθέσιος καναπές με μεταλλικά πόδια σε μαύρο χρώμα και wicker σκελετό σε φυσική απόχρωση.

Αναζητήστε καναπέδες για κήπο και για μπαλκόνι από πολυπροπυλένιο και μεταλλικούς, ειδικά σχεδιασμένους ώστε να αντέχουν στην υγρασία και τις υψηλέςθερμοκρασίες, παραμένοντας σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

Κούνιες για την απόλυτη εμπειρία αποφόρτισης

Οι κούνιεςκήπου και βεράντας αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της χαλάρωσης. Οι κρεμαστές κουνιστές πολυθρόνες εξωτερικού χώρου θα σας αποζημιώσουν έπειτα από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά και τις καθημερινές υποχρεώσεις σας.



Έπιπλα βεράντας

Κρεμαστή κουνιστή πολυθρόνα μεταλλική σε καφέ χρώμα και από wicker σε φυσική απόχρωση.

Με το απαλό κούνημά τους μπορείτε να απολαύσετε την εξωτερικήθέα και να αποφορτιστείτε ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Οι κούνιες, εκτός από μοναδική άνεση, προσφέρουν και κορυφαίο design στον χώρο. Για τον λόγο αυτό, εφόσον ο χώρος σας το επιτρέπει, προτιμήστε μια κρεμαστή κουνιστή πολυθρόνα αντί για ακόμα μία πολυθρόνα εξωτερικού χώρου.

Καρέκλες για μικρά μπαλκόνια, βεράντες και κήπους

Οι καρέκλες και οι πολυθρόνες είναι το Α και το Ω για τη διαμόρφωση οποιουδήποτε εξωτερικού χώρου. Για μικρά μπαλκόνια συστήνονται καρέκλες πιο λιτούσχεδιασμού, ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο και να μην «φορτώνουν» το μπαλκόνι.



Έπιπλα βεράντας

Πτυσσόμενη πολυθρόνα – «καρέκλα σκηνοθέτη», με σκελετό σε καρυδί χρώμα και textilene σε κυπαρισσί απόχρωση.

Ιδανική λύση για ένα μπαλκόνι είναι οι πτυσσόμενες καρέκλες, που αποθηκεύονταιεύκολα και μπορούν να είναι προστατευμένες από τη βροχή και τον ήλιο. Για βεράντες και κήπους, προτιμήστε τις ειδικά σχεδιασμένες πολυθρόνες εξωτερικού χώρου, μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων και στιλ.

Μεμονωμένα έπιπλα και σετ για ασύγκριτη άνεση

Τα έπιπλακήπου και βεράντας εξασφαλίζουν μοναδική λειτουργικότητα και απαράμιλληαισθητική σε κάθε εξωτερικό χώρο. Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι, τις καρέκλες ή πολυθρόνες και συμπληρώνοντας με κούνιες, πουφ και τα αντικείμενα διακόσμησης που σας ταιριάζουν, μπορείτε να διαμορφώσετε έναν πραγματικά άνετο και φιλόξενο εξωτερικό χώρο όπου και αν βρίσκεται το σπίτι σας.



Έπιπλα βεράντας

Πουφ από 100% αδιάβροχο ύφασμα, με αποσπώμενο κάλυμμα, σε υπέροχη ανθρακί απόχρωση.

Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου του Welhome και ανακαλύψτε αυτά που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας όσο «απαιτητικές» και αν είναι!