Αν ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε ή να αναδιαμορφώσετε ένα επαγγελματικόκατάλυμα, είτε πρόκειται για ένα σπίτι Airbnb είτε για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η διακόσμηση είναι το κλειδί. Ένας ευχάριστος και λειτουργικόςχώρος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εμπειρία των επισκεπτών σας και να τους κάνουν να επιστρέψουν και να προτείνουν τον χώρο σας σε φίλους.

Για τον λόγο αυτό, χρειάζεστε έπιπλα τα οποία να συνδυάζουν αντοχή και λειτουργικότητα με προσεγμένοdesign γιατί η εικόνα είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα.

Πάμε να ανακαλύψουμε έπιπλα για επαγγελματικά καταλύματα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και, επιπλέον, απευθύνονται σε όλα τα budget!

Ξεκινήστε διαμορφώνοντας το σαλόνι

Τα επαγγελματικάέπιπλαγιαAirbnb και για δωμάτια ξενοδοχείου της συλλογής σχεδιάζονται με γνώμονα το γεγονός πως ένα άνετο και καλαίσθητο σαλόνι αποπνέει αυτόματα έναν μοναδικό αέραφιλοξενίας. Επιλέξτε έπιπλα που ταιριάζουν στο ύφος διακόσμησης που έχετε επιλέξει για τον χώρο σας, σε πιο κλασικό ή μοντέρνο στιλ.

Έπιπλα επαγγελματικού καταλύματος

Γωνιακός καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και σκαμπώ, με τη δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δερματίνης και χρώματος μέσα από μια πλούσια ποικιλία.

Αναζητήστε καναπέδες διαφόρων διαστάσεων και βρείτε το τραπεζάκι που ταιριάζει ιδανικά. Συμπληρώστε τη διακόσμηση με πολυθρόνες, πουφ, βοηθητικάτραπεζάκια και έπιπλατηλεόρασης.

Συνεχίστε με την τραπεζαρία και το γραφείο

Ακόμα και αν δεν υπάρχει ξεχωριστός χώροςγραφείου ή τραπεζαρίας, εφόσον μπορούν να προσαρμοστούν τα αντίστοιχαέπιπλα σε έναν μεγάλο χώρο, μπορείτε να το κάνετε. Με τον τρόπο αυτό, θα προσφέρετε στους επισκέπτες σας επιπλέονδυνατότητες, μετατρέποντας τον χώρο σας σε μια πραγματικά εξαιρετικήπρότασηδιαμονής.

Μοντέρνο έπιπλο τηλεόρασης

Μοντέρνο έπιπλο τηλεόρασης μαύρο Bendir με πρακτικά ράφια.

Δεν έχετε παρά να βρείτε το γραφείο και την καρέκλαγραφείου, καθώς και το τραπέζι και τις καρέκλες που ανταποκρίνονται στα τετραγωνικά του χώρου και το συνολικό στιλ διακόσμησης.

Απογειώστε τον χώρο της κρεβατοκάμαρας

Το υπνοδωμάτιο είναι ίσως το πιο σημαντικό δωμάτιο σε έναν Airbnb χώρο, ενώ για ένα ξενοδοχείο είναι σίγουρα αυτό που θα κρίνει την τελική επιλογή των επισκεπτών. Οι κρεβατοκάμαρες ξενοδοχείων και Airbnb σε σετ με όλα τα απαραίτητα έπιπλα είναι μια πολύ πρακτική πρόταση, αλλά μπορείτε να επιλέξετε και μεμονωμένα τα έπιπλα που χρειάζεστε, εφόσον τα έτοιμα πακέτα δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.


Σετ κρεβατοκάμαρας

Σετ κρεβατοκάμαρας που περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, ανατομικό τελάρο με τάβλες πύκνωσης, 2 κομοδίνα και κομότα

Αποκτήστε το κρεβάτι και το στρώμα, τα κομοδίνα, την ντουλάπα, τη συρταριέρα και μικροέπιπλα που θα αναβαθμίσουν τον χώρο από κάθε άποψη. Σε πιο λιτές ή πολυτελείς προτάσεις, μια κρεβατοκάμαρα που εμπνέει μια ευχάριστη και άνετηδιαμονή είναι αυτό που χρειάζεστε για τον επαγγελματικό χώρο σας.

Επενδύστε σε ποιοτικά και καλαίσθητα έπιπλα για το επαγγελματικό σας κατάλυμα, επιλέγοντας με προσοχή τα Welhome έπιπλα που θα δημιουργήσουν έναν χώρο που θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες σας να επιστρέψουν και να συστήσουν το κατάλυμά σας σε άλλους!