ποιοί είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία Welhome είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των επίπλων και σήμερα κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής αγοράς.
Ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Βερδελής ξεκίνησε την κατασκευαστική του δραστηριότητα το 1975 δημιουργώντας έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, πόρτες. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων, το εξειδικευμένο προσωπικό, οι ανταγωνιστικές τιμές και η αξιοπιστία της εταιρείας στην ελληνική αγορά είχαν σαν αποτέλεσμα την συνεχή της εξέλιξη και την ανοδική της πορεία.
Η σημερινή εταιρεία Welhome είναι μια σύγχρονη εταιρεία καταστημάτων και e-shop που καλύπτει όλη τη γκάμα των επίπλων για οικιακή χρήση καθώς και εξοπλισμούς για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Αξιολογούμε και σας προτείνουμε κάθε δυνατή λύση για την λειτουργικότητα και αισθητική του χώρου σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για το καλύτερο αποτέλεσμα και τα περισσότερα οφέλη.
Η συλλογή μας, έχει εμπλουτιστεί και συνεχώς ανανεώνεται ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της διεθνούς αγοράς, έτσι ώστε ο κάθε ένας από τους πελάτες μας να μπορεί να βρει την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Κεντρικό κατάστημα - Έκθεση:
Λεωφόρος Ασκληπιού 30
Ναύπλιο, ΤΚ.: 21100

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 590 5000

Email: info@welhome.gr

Στοιχεία Εταιρείας:
Επωνυμία: ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Επάγγελμα: ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ
Α.Φ.Μ.: 082100566
Δ.Ο.Υ.: ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Γ.Ε.ΜΗ.: 29957213000