ποιοί είμαστε

Τρόποι Αποστολής

  •          Παραλαβή από το κατάστημα (ΔΩΡΕΑΝ).
  •          Παράδοση από την εταιρεία μας δωρεάν σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, ισχύει για τις μεταφορικές που                              βρίσκονται στις περιοχές: Βοτανικό, Ρέντη, Αιγάλεω.
  •          Παράδοση στο χώρο σας (Κατόπιν Συνεννόησης).
  •          Παράδοση απο την Courier (Κατόπιν Συνεννόησης).
Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με παράδοση μέχρι το πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας σας. Η παράδοση εντός του διαμερίσματος ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
Η παράδοση για όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα γίνεται εντος 5 εργάσιμων ημερών.

Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται αμοντάριστα και αμπαλαρισμένα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, για λόγους ασφάλειας αλλά και κόστους μεταφοράς.

Κατα την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε όπως ελέγξετε τις συσκευασίες για εξωτερικές φθορές.
Στα πακέτα που περιέχουν εύθραυστα υλικά (π.χ. τζάμια) επισημαίνουμε να γίνει έλεγχος και εσωτερικά προκειμένου να διαπιστωθεί η ακεραιότητά τους προτού υπογράψετε για την ορθή παραλαβή τους.
Στην περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημά μας.

Τηρώντας τις παραπάνω οδηγίες εξασφαλίζετε τη σωστή παραλαβή των προϊόντων σας και προστατεύετε εσάς απο οποιουδήποτε είδους ταλαιπωρία κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συναρμολόγηση και τοποθέτηση των προϊόντων, τους τρόπους αποστολής - παραλαβής και τις χρεώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2752099500 ή στο e-mail: info@welhome.gr